LISÄTIEDOT

Tee tilaus

 

Tämä ainutlaatuinen palvelu tuo paketit ovellesi saman päivän aikana. Olet sitten tilaamassa verkkokaupasta uutta peliohjainta rikkoutuneen tilalle jotta peli voi jatkua, tai puuttuvaa varaosaa toiselta puolelta kaupunkia. Kaiken tämän kuljetamme nopeammin kuin uskoitkaan.

SNÄPI

Kun tilaat Snäpin, olemme noutamassa toimitusta saman tien. Viimeistään kahdessakymmenessä minuutissa. Ja kun vientipaikka on 20 km säteellä, ovat tavarat perillä jopa tunnissa tilauksestasi!

Toimitus vielä tänään illalla, tai heti aamulla aikaisin?

Ei hätää. Toimimme 24/7! Toimitukset lähtevät juuri silloin kun tarvitset. Voit myös ajastaa kuljetuksen lähtemään parin tunnin päästä tai vaikka ensi viikolla.

SNÄPI TÄNÄÄN

Snäpi Tänään on vaihtoehto yrittäjille, kun tilauksen ei tarvitse lähteä heti vaan riittää, että on perillä saman päivän aikana.

Otat tilauksia asiakkailtasi vastaan pitkin päivää, niin yhdistelemme päivän aikana tulleet toimitukset. Järjestelmämme mikroreitittää tilaukset yhteen automaattisesti kustannustehokkuus ja ympäristöystävällisyys mielessä. Voit myös tilata kuljetuksen jollekin toiselle halutulle päivälle.

HENKILÖASIAKKAAT

Henkilöasiakkaana tarjoamme sinulle Snäpi palvelua. Palvelun hinta määräytyy nouto- ja vientiosoitteiden mukaan. Hinta kerrotaan sinulle aina ennen tilauksen varmistamista, jolloin sinulle ei tule yllätyskuluja. Maksat vain sen mistä sovittiin!

Snäpi -palvelun hinta
1-5 km 19 € / toimitus
5-10 km 29 € / toimitus
10-15 km 39 € / toimitus
15-20 km 49 € / toimitus
+20 km 49 € + 1,99€/km / toimitus

Hinnat sis. alv 24%. Maksuvaihtoehtoina yleisimmät luottokortit. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

YRITYSASIAKKAAT

Yritysasiakkaille tarjoamme sekä Snäpi, että Snäpi Tänään -palveluja. Palvelun hinta määräytyy nouto- ja vientiosoitteiden mukaan. Hinta kerrotaan sinulle aina ennen tilauksen varmistamista, jolloin sinulle ei tule yllätyskuluja. Maksat vain sen mistä sovittiin!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerromme sinulle samalla Snäpi -palveluiden hinnat!

YRITYSASIAKAS, KUN OTAT MEIHIN YHTEYTTÄ

• Kartoitamme ensin tarpeesi maksuttomasti – voit kysyä mitä tahansa kysymyksiä palvelusta
• Ehdotamme sopivaa ratkaisua ja hinnoittelumallia
• Ehdotuksemme ei sido sinua mihinkään

 

MIKÄLI HALUAT EDETÄ

• Avaamme sinulle oman asiakastilin
• Annamme Snäpi -sovelluksen käyttöösi
• Voit aloittaa kuljetukset heti kun sinulle sopii
• Maksat vain kuljetuksista hyväksymäsi hinnan mukaisesti

OTA YHTEYTTÄ

Kysy sähköpostilla.
Täytä lomake Ota yhteyttä -sivulla.
Soita meille
p. 029 309 2602
(Puhelun hinta on 8,35 snt / puh + 16,69 snt / min)

 

OSAKSI VERKKOKAUPPAA

Snäpi on mahdollista kytkeä osaksi verkkokauppaa tai varastonhallintaa, jolloin asiakkaasi voivat valita sen yhtenä toimitusvaihtoehtona. Silloin toimitus on yhtä sujuvaa, mutta nopeampaa, kuin millään muulla kuljetusmuodolla.

TILAUSKANAVA KÄYTÖSSÄSI

Snäpi tarjoaa myös kätevän selaimella toimivan tilauskanavan, josta pystyt helposti tilaamaan kuljetuksia juuri silloin kuin tarve yllättää. Klikkaa vain Tee Tilaus.

TILAUKSEN TEKEMINEN

Tilauksen tekeminen on helppoa!

  1. Avaa tilaussivu https://snapi.fi/tee-tilaus/
  2. Tarvitsemme sinulta vain noutopaikan ja vientipaikan tiedot, paketin tiedot ja toimituksen ajankohdan. Näet kuljetuksen hinnan ennen tilauksen hyväksymistä.
  3. Saat tekstiviestin puhelimeesi kuljetuksen seuraamiseksi. Myös tilauksen vastaanottaja saa viestin kuljetuksen seuraamiseksi.

Hoituisiko kuljetuksen tilaaminen automaattisesti?

Kyllä! Vaihtoehtoisesti tilaukset lähtevät suoraan varastohallinnastasi tai verkkokaupastasi – sinun ei tarvitse syöttää tilauksia käsin, vaikka se helppoa onkin. Asiakkaasi voi valita toimitusvaihtoehdon suoraan verkkokaupasta!

MITÄ KULJETAMME

Kuljetamme kaikenlaiset tavarat – isot ja pienet. Järjestelmä tuo oikean auton paikalle tarpeidesi mukaisesti.

Emme tällä hetkellä kuitenkaan kuljeta vaarallisiksi luokiteltuja aineita, kuten VAK/ADR kuljetuksia. Kuljettajalla on aina oikeus hyväksyä tai olla hyväksymättä kuljetusta, jos tilaus tai toimitus ei vastaa annettuja tietoja.

Snäpin erittäin laaja kuljetusverkosto perustuu suurelta osin henkilöliikenteeseen tarkoitettuihin taksiautoihin. Jos tarvitset likaisen tavaran kuljetusta, mainitse siitä erikseen tilausta tehdessäsi.

TUTTU TOIMIJA

Snäpin taustalla on tuttu taksialan toimija. Tampereen Aluetaksi yhteistyökumppaneineen on tuttu toimija joka on kuljettanut asiakkaita jo vuosikymmeniä.

SIELLÄ MISSÄ SINÄKIN

Toimitamme tilauksia nyt Pirkanmaalla ja Pääkaupunkiseudulla. Uusia alueita tulossa.

Millä alueella sinulla on tarve toimituksille? Ota yhteyttä!

PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

Tutustu palvelun käyttöehtoihin.

TIETOSUOJASELOSTE

Tutustu tietosuojaselosteeseen.

OTA SNÄPI KÄYTTÖÖSI